GAZİ İLKÖĞRETİM 7A FORUMU
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
GAZİ İLKÖĞRETİM 7A FORUMU

GAZİ İLKÖĞRETİM OKULU 7/A SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN EN GÜZEL BULUŞMA NOKTASI

AnasayfaAnasayfa  KapıKapı  Latest imagesLatest images  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yap  www.caliskan-a.tr.ggwww.caliskan-a.tr.gg  

Mutlu Noeller-HoHoHHo

YazarMesaj
Admin

Mutlu Noeller-HoHoHHo 1210
Admin

İş/Hobiler : öğrenci
Lakap : Korea
ödülleri : Mutlu Noeller-HoHoHHo 045fa87c0438520d6130000aa3ebf3cd
Burcu : Mutlu Noeller-HoHoHHo 0006
sanal hayvanı : Mutlu Noeller-HoHoHHo Kusts5
Teşekkür : 1

Mutlu Noeller-HoHoHHo Empty
MesajKonu: Mutlu Noeller-HoHoHHo   Mutlu Noeller-HoHoHHo EmptyPaz Ara. 21, 2008 8:30 pm

Sevgili 7a dostlarım
Öncelikle hepinizin yeni yılını şimdiden kutlarım.Böyle bir başlığı açmamın nedeni"yeni yıl heyecanı"konulu bir fotoğraf yarışması açıyorum.Katılmak için öncelikle aşağıdaki soruları bu başlığa post reply göndererek katılabilirsiniz.Daha sonra bu başlığa resim fotoğraflarınızı yollayın.Adminler en iyi 3 fotoğrafı seçerek finali yapacaklar.Tüm sınıf finalde bu forumda açılacak anketten oylama yapıp içimizden tek 1 kişi büyük ödülü alacakdır.2. ve3.'ye ödül yoktur.Yani tek kişi ödül alacağından en iyi fotoğrafı siz çekmelisiniz.
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Büyük ödül:Forum adminliği Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven
katılmak isteyenler şu soruları cevaplayarak post reply göndersinler
-Gerçek adınız ve soyadınız
-okul numaranız(örn.0600)
-doğum tarihiniz
-size ait bir ev veya cep numarası
-sık kullandığınız bir e-mail adresiniz
ği Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven[/size]
NOT:EĞER Kİ BİR RESİMDE PHOTOSHOP OLURSA VEYA BİR BÜYÜKTAN YARDIM ALINIRSA YARIŞMADAN VE SİTEDEN KOVULACAKTIR Exclamation Evil or Very Mad

happy noel-welcome2009
http://caliskan-a.yetkinforum.com

Mutlu Noeller-HoHoHHo
1 sayfadaki 1 sayfası